Våga testa

Ett köksredskap eller något annat som du har liggandes hemma kan användas till mycket mer än bara det som det är sagt att hjälpa till med. Och så är det egentligen med mycket i livet. Någonting som egentligen inte alls är till för att hjälpa dig med vänner eller någon annan typ av relationer kanske kan vara exakt det du behöver för att få en bra gemenskap med andra.

En sak kan ha flera funktioner

Istället för att köpa nytt hela tiden så kan du istället se vad du har hemma. En receptbok eller bakbok kanske kan fungera som en prydnad på en hylla någonstans? Då slipper du gå in på en hemsida eller ta dig till en affär för att hitta något att ställa på hyllan. Du tar helt enkelt redan det du har hemma och som skulle passa!

Om du ändå känner att du vill ha något nytt eller att det som skulle passa perfekt saknas så kan du se om du kan hitta något i en butik du redan handlar på. Är du inne och letar efter skötbord på Babyland kan du till exempel passa på att leta efter en nappflaska som istället kan fungera som en spritzer eller något annat.

Det gäller att du tänker lite utanför boxen och kanske testar på att våga laga mat med en tång istället för en sked, eller något så simpelt som att använda dina fina prydnads handdukar som underlägg på bordet? Så länge det inte skadar dig, någon eller något annat så är det bara att testa på.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *